Vermijd lange wachttijden! Maak eerst een afspraak voor je een bezoekje brengt aan Handiri Cars.

Over ons

Europa’s grootste stock van Dodge Ram, Ford F-150, … & meer
klanten-kaart-europa

HANDIRI CARS JOUW EXPERT SINDS 1996!

Ben je op zoek naar een Dodge Ram, Ford F-150, Toyota Tundra, een Chevrolet of een Cadillac? Handiri Cars is jouw expert sinds 1996 in Amerikaanse lichte vrachtwagens pickups met de laagste prijs garantie in Europa.

Dankzij onze gigantische stock, notabene de grootste in Europa, garanderen we je altijd de laagste prijs. “We buy more so you pay less”!

Onze aanbiedingen zijn altijd correct omschreven. Bij Handiri Cars is er dus geen sprake van dubieuze en ondoorzichtige “vanaf-prijzen”.

Op die manier is het voor jou heel simpel: wij garanderen je altijd de laagste prijs in Europa. Je wint dus altijd! Daag ons uit met een goedkopere aanbieding en we passen onze prijs onmiddellijk aan.

ONZE MISSIE !

Onze missie is om exclusieve Amerikaanse wagens aan te bieden aan de meest competitieve prijzen. De verkoop en service van nieuwe Amerikaanse voertuigen van verschillende merken is onze kernactiviteit.

Buiten het feit dat je bij Handiri Cars gemiddeld 10% bespaart, exclusief BTW, staat service bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen je dus niet alleen de laagste prijs in Europa, maar ook de meest uitgebreide service after sales. Ons team van 12 full time techniekers staan volledig in teken van onze klanten. Onderhoud gebeurt netjes volgens de richtlijnen van de constructeurs.

Sinds 1996 zijn wij marktleider, hierdoor zijn wij pionier op het gebied van Know How, en zijn we dus ook voorzien van de nieuwste apparatuur.

chevrolet-camaro-ad-handiri-cars

HANDIRI CARS SERVICES

Van de homologatie naar de Europese regelgeving tot het onderhoud, een uitgebreid professioneel team staat steeds voor jou paraat.
Welke services kan je van ons verwachten!

ONZE SERVICES OMVATTEN

  • Homologatie
  • LPG
  • Accessoires
  • Onderhoud
  • After-sales
  • Export

HOMOLOGATIE

We zijn zeer vertrouwd met de complexe homologatie procedures. Al onze trucks worden dan ook volledig conform de Europese regelgeving afgeleverd, en volgens de strenge normen en voorwaarden van de constructeur.

ONDERHOUD

Ons onderhoudsatelier met 12 techniekers zorgen voltijds voor het onderhoud van uw nieuwe Amerikaanse pick-up. Ultra moderne apparatuur zorgen altijd voor een correctie diagnose en/of updates.

LPG

Al onze wagens worden voorzien van een tot in de details afgewerkte lpg installatie, op maat ontwikkeld voor elk type. Door de implementatie van de nieuwste software en twee verdampers wordt het vermogensverlies op lpg verwaarloosbaar.

AFTER-SALES

Ook na verkoop wordt er zorg gedragen voor onze klanten. Je krijgt namelijk twee jaar volledige garantie op uw aanwinst indien je zich aan de voorgeschreven onderhoudsintervallen houdt.

ACCESSOIRES

Al snel hebben we bij Handiri Cars ingezien dat zo een indrukwekkende Amerikaan gepaard gaat met accessoires naar keuze. Hardtops, covers, sport uitlaten, velgen, banden, led verlichting, bedslides, etc., alles hebben we steeds in stock.

EXPORT

Steeds vaker vinden zelfstandigen uit onze buurlanden de weg naar Handiri. Wij hebben ons dan ook verdiept in de daar geldende procedures en voorschriften, en leveren ook daar de wagen volledig rijklaar af!